Dé loonschade specialist met Keurmerk Letselschade
  • Home
  • Keurmerk Letselschade

Keurmerk Letselschade

keurmerk letselschade bij loonschade

Onafhankelijke rechtshulp met Keurmerk Letselschade

Loonschadespecialist.nl en Van der Toorn Personenschade zijn niet verbonden zijn aan verzekeraars of aan verzekeraars gelieerde kantoren. Wij treden wij op als volledig onafhankelijke partij. Er telt voor ons maar één belang en dat is uw bedrijfsbelang. It’s as simple as that.

Van der Toorn Personenschade draagt met trots het Keurmerk Letselschade, dat wij in 2008 als één van de eerste kantoren kregen toegekend. Het Keurmerk  is onder andere in het leven geroepen door Slachtofferhulp Nederland. Aan het Keurmerk  worden zware eisen gesteld.

Het Keurmerk Letselschade controleert regelmatig en stelselmatig alle aangesloten letselschadekantoren. Wij vinden het niet meer dan normaal dat wij die controles keer op keer met vlag en wimpel doorstaan.

Loonschade advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Loonschade melden?

U kunt bij ons direct uw loonschade melden middels het aanmeldformulier. Wel zo efficiënt!

MELD NU UW LOONSCHADE

Behoefte aan vrijblijvend advies?

Zoekt u een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van loonschade?

Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een eenmalig advies, een structurele samenwerking of 'gewoon een losse vraag'. U krijgt van ons een duidelijk onderbouwd antwoord. Daarna kunt u zelf beslissen wat u er mee doet.