Dé loonschade specialist Van der Toorn Personenschade
  • Home
  • Dé loonschadespecialist van Nederland

Dé loonschadespecialist van Nederland

Top-overons

Van een klein “familiekantoor aan huis” in 1999 zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd landelijk werkend loonschadespecialist en letselschadebureau met 4 vestigingen, bijna 25 letsel- en loonschadespecialisten, inclusief hun assistenten.

Loonschadespecialist Van der Toorn Personenschade

Loonschade verhalen is ons dagelijks werk. Dat doen we graag en dat doen we goed. Op het gebied van loonschade zijn wij kwalitatief leidend in de markt.

Onze loonschadespecialisten en juridisch medewerkers weten als geen ander waar het om draait bij het claimen van loonschade. Zij zorgen er ook voor dat uw organisatie zo min mogelijk wordt belast met de administratieve kant van loonschade verhalen. U en uw mensen kunnen hun tijd besteden aan het eigenlijke werk. Wij zorgen voor de rest, namelijk het claimen van uw loonschade.

Onafhankelijke rechtshulp met Keurmerk Letselschade

Omdat loonschadespecialist.nl en Van der Toorn Personenschade niet gelieerd zijn aan verzekeringsmaatschappijen of aan hen verbonden organisaties, treden wij op als volledig onafhankelijk partij. Het gaat ons maar om één belang en dat is het belang van uw bedrijf.

Van der Toorn Personenschade hoorde in januari 2008 bij eerste kantoren die het Keurmerk Letselschade kregen toegekend. Het Keurmerk Letselschade wordt onder andere aanbevolen door Slachtofferhulp Nederland en men krijgt dit Keurmerk niet zo maar.

Vanuit het Keurmerk Letselschade vinden stelselmatig externe onderzoeken plaats bij de aangesloten letselschadekantoren. Voor ons is het als vanzelfsprekend dat wij die onderzoeken keer op keer met vlag en wimpel doorstaan.

Loonschadespecialisten ten voeten uit

Alle onze loonschadespecialisten beschikken over de hoogste graad van opleiding en deskundigheid. Bijscholing vindt permanent plaats. Onze loonschadespecialisten zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars en het PEOPIL.

Loonschade advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Loonschade melden?

U kunt bij ons direct uw loonschade melden middels het aanmeldformulier. Wel zo efficiënt!

MELD NU UW LOONSCHADE

Behoefte aan vrijblijvend advies?

Zoekt u een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van loonschade?

Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een eenmalig advies, een structurele samenwerking of 'gewoon een losse vraag'. U krijgt van ons een duidelijk onderbouwd antwoord. Daarna kunt u zelf beslissen wat u er mee doet.