De kosten voor juridische bijstand in het geval van loonschade

Kosten

kosten loonschade

Loonschadespecialist.nl werkt op basis van no cure-no pay. Verhalen wij niets, dan betaalt u niets! It’s as simple as that.

Bij loonschade verhalen worden juridische kosten niet vergoed

In de Nederlandse wet bestaat nog altijd geen vaste en duidelijke regeling over de vergoeding van advocaatskosten bij loonschade. Anders gezegd: ons honorarium hoeft niet apart door de aansprakelijke partij vergoed. U moet ons honorarium dus zelf betalen.

Alleen in bepaalde uitzonderingsgevallen, met name als de aansprakelijke verzekeraar u en ons dwingt om uitgebreid over de aansprakelijkheid of de hoogte van de claim loonschade te discussiëren, kan dit anders liggen. Maar, dit is eerder uitzondering dan regel.

No cure-no pay

Daarom heeft loonschadespecialist.nl er voor gekozen om haar diensten op het gebied van loonschade aan te bieden op basis van no cure-no pay. Dus verhalen wij niets, dan betaalt u ook niets. Simpel maar effectief! Voor het verhalen van loonschade worden door ons alléén kosten in rekening gebracht als wij daadwerkelijk schade voor u hebben verhaald en geïncasseerd. Dit wordt ook wel ‘no win-no fee’ genoemd.

De beloning die wij u voor onze werkzaamheden in rekening brengen, is dus altijd resultaatafhankelijk. Het zal u daarom nooit gebeuren dat wij u honorarium in rekening brengen, terwijl er geen loonschade voor u is verhaald.

Normaal tarief no cure-no pay

Ons normale tarief voor loonschade verhalen bedraagt 15% (exclusief BTW) van de verhaalde loonschade.

Verlaagd tarief no cure no pay

Wanneer wij via uw bemiddeling ook de persoonlijke letselschade van uw werknemer in behandeling krijgen, dan kunnen wij voor loonregres een verlaagd tarief aanbieden van 10% (exclusief BTW) van het voor u verhaalde bedrag aan loonschade.

Daarnaast – en dit is eigenlijk een nóg belangrijker argument – wordt hiermee voorkomen dat uw werknemer en uw bedrijf in het kader van de afwikkeling van letsel- en loonschade door de aansprakelijke verzekeraar ‘tegen elkaar worden uitgespeeld’. Iets dat niet zelden gebeurt …

Minimum fee

Wij werken met een minimum fee aan honorarium voor loonregres van omgerekend 1 uur, te vermeerderen met 6% kantoorkosten en de BTW. Daarmee wordt het ons in behandeling geven van loonschade claims voor u zinvol en lucratief, vanaf ongeveer 2 weken arbeidsongeschiktheid van uw werknemer.

Onze fee voor “Regular customers”

Wordt u vaste klant van ons kantoor op het gebied van loonschade verhalen en loonregres, dan maken wij met elkaar uiteraard meer op uw onderneming toegespitste afspraken.

Kosten loonschade: de investering waard …

Loonschade verhalen? Het is echt een vak apart. Iets waar wij goed in zijn en waarmee wij u graag helpen. Deskundig loonschade advies en loonschade claimen, dat is wat wij doen. Wij weten zeker dat uw investering in onze deskundigheid u meer zal opleveren dan het kost! U mag het onze klanten vragen.

Loonschade advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Loonschade melden?

U kunt bij ons direct uw loonschade melden middels het aanmeldformulier. Wel zo efficiënt!

MELD NU UW LOONSCHADE

Behoefte aan vrijblijvend advies?

Zoekt u een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van loonschade?

Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een eenmalig advies, een structurele samenwerking of 'gewoon een losse vraag'. U krijgt van ons een duidelijk onderbouwd antwoord. Daarna kunt u zelf beslissen wat u er mee doet.