De beste werkwijze bij loonschade verhalen? Loonschadespecialist.nl

Werkwijze

loonschade.onze.werkwijze

Onze werkwijze bij loonschade verhalen verloopt via een vaste en gestructureerde methode. U weet steeds waar u aan toe bent.

Als bedrijf heeft u behoefte aan duidelijkheid. Onze werkwijze bij loonschade verhalen geschiedt daarom volgens een vaste en duidelijk gestructureerde methode.

Onze werkwijze bij loonschade verhalen is helder, dus u weet meteen waar u aan toe bent. Geen nodeloos getreuzel en ‘gedoe’ daar omheen. Onze klanttevredenheid ligt mede daarom op een zeer hoog niveau.

Aansprakelijkheid

  • wij beoordelen de aansprakelijkheid voor de schade-veroorzakende gebeurtenis waardoor uw werknemer arbeidsongeschikt is geraakt èn
  • wij stellen uw tegenpartij vervolgens schriftelijk aansprakelijk

 Vordering loonschade

  • wij zorgen voor het berekenen en samenstellen van de concept vordering loonschade,
  • wij laten de loonschade door u als opdrachtgever beoordelen èn
  • wij dienen de door u geaccordeerde vordering loonschade in bij de tegenpartij

Loonschade verhalen: discussie met uw tegenpartij

Waar nodig discussiëren wij met de aansprakelijke verzekeraar over:

  • de aansprakelijkheid voor het uw werknemer overkomen ongeval,
  • het juridisch causaal verband tussen ongeval en arbeidsongeschiktheid (bijvoorbeeld bij whiplash) èn
  • de hoogte van de door ons ingediende loonschade

Loonregres: incasso

  • wij zorgen er voor dat de aansprakelijke verzekeraar uw loonschade daadwerkelijk betaalt èn
  • wij zorgen voor doorbetaling aan u van de geïncasseerde loonschade.

Vervolgstappen loonschade verhalen

Met u blijven wij het verdere verloop van de arbeidsongeschiktheid van uw werknemer volgen. En na verloop van tijd vervaardigen en verhalen wij een nieuwe claim loonschade.

Meestal claimen wij uw loonschade eenmaal per kwartaal, maar dat hangt uiteraard van uw eigen wensen af. Al deze stappen blijven wij nemen zolang de arbeidsongeschiktheid van uw werknemer duurt. Dus totdat hij/zij weer volledig arbeidsgeschikt is. Of totdat de periode van 104 weken van verplichte loondoorbetaling is verstreken.

Maar, bent u “eigen risico-drager” in de zin van de WIA, dan kunnen/moeten de verhaalsacties inzake loonschade ook ná deze 104 weken worden voortgezet. Anders wordt u ook nog eens financieel door het UWV aangeslagen.

Tot slot

Loonschade claimen is best ingewikkeld. Sterker nog, het is echt een vak apart. Wie is aansprakelijk? Hoe hoog is uw loonschade? En klopt het allemaal wel wat de aansprakelijke verzekeraar zegt?

U kunt natuurlijk proberen om uw loonschade zelf te claimen. Maar beschikt uw bedrijf wel over voldoende kennis om dit succesvol te doen? En wilt u daar echt uw kostbare financiële middelen en menskracht in steken?

Als u concludeert dat zelf loonschade claimen voor u eigenlijk geen optie is, denk dan aan het inschakelen van een loonschadespecialist. Dat kost u niets! Want loonschadespecialist.nl werkt op basis van no cure-no pay. Dus verhalen wij niets, dan betaalt u niets. Simpel en effectief. De beste werkwijze bij loonschade verhalen.

Loonschade advies nodig?Vul dit formulier in en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Loonschade melden?

U kunt bij ons direct uw loonschade melden middels het aanmeldformulier. Wel zo efficiënt!

MELD NU UW LOONSCHADE

Behoefte aan vrijblijvend advies?

Zoekt u een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van loonschade?

Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een eenmalig advies, een structurele samenwerking of 'gewoon een losse vraag'. U krijgt van ons een duidelijk onderbouwd antwoord. Daarna kunt u zelf beslissen wat u er mee doet.